Gjesteforelesning: 06.10.09

Gjesteforeleser: Synnøve fra Sølvpilen. Tema: Praktisk ledelse – på randen av ledelse.

Synnøve Malmo Karlsen har bakgrunn fra befalsskolen for feltartilleriet, der hun etterhvert ble Offiser I. Hun har bachelor i statsvitenskap, og hun har vært reiseleder og prosjektledelse ved Prosjektdesign. Hennes faglige interesse er kommunikasjon i prosjekt, ledelse og endringsprosesser. På hjemmesiden til Sølvpilen beskrives Synnøve slik:

Synnøve skal beskrives med sine fysiske atributter. Synnøve har reist i verden, servert paraplydrinker og snobbemat, og ikke minst fått unge gutter til å stå i stram strekk. Hennes bakgrunn fra barske miljøer har gjort huden tykk og viljen sterk og hun er stammens vakthund og partyløve. Det blir god stemning og orden i rekkene når Synnøve har kommandoen. Og dessuten vet hun hvordan man skyter med skikkelig store kanoner.

Ellers litt info om firmaet Sølvpilen:

Sølvpilen prosjektdesign AS hjelper til med gode resultater i dine prosjekter og arbeidsprosesser. Med gode resultater mener de beslutninger som er godt forankret, medarbeidere og ledere som føler seg inkludert og har eierskap, nye ideer og ny motivasjon gjennom godt lagarbeid. De benytter seg av en rikholdig verktøykasse av metoder og teknikker som gir nye vinklinger på gamle spørsmål, og gjør dem lettere å jobbe med. Å få nye ideer er en lek med Sølvpilen.
Men viktigst av alt er å skape den rette stemningen og atmosfæren. Firmaer de har jobbet med er: Multiconsult, Ikea Kundesenter – IKNO United, Ica Nær kjøpmansstreff 2008, Tusenårsmåltidet, CREATE – SINTEF teknologi og samfunn, Total global – en grenseløs folkefest.

Sølvpilen prosjektdesign har nå også åpnet Galleri Tipi i Youngsgate 6. Galleri Tipi er et 250 kvadratmeter stort lokale der det er mulig å arrangere det meste, fra møter og seminarer, til lanseringer, fester eller konserter. Lokalet er nøytralt, og kan tilpasses de fleste behov. Lokalet er det samme som ble brukt til Ikeas pop-up-restaurant i 2007, men den gang var det ikke Sølvpilen som disponerte det. Det er gjort store oppgraderinger av lokalet siden den gang. Mer kan leses på hjemmesidene deres eller bloggen deres:

http://www.galleritipi.no/

http://stammeprat.blogspot.com/

http://cpanel13.proisp.no/~trenimxv/sp-nettside/

-Taj

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s